7.2.13

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Χθες νωρίς το πρωί, στο δρόμο προς τη δουλειά, έτυχε να ακούω κάποιον αγγλικό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό (τα νέας τεχνολογίας κινητά τηλέφωνα σου δίνουν πλέον αυτή τη δυνατότητα), ο οποίος αναφερόταν σε σκάνδαλο ντόπινγκ αθλητών, αλλά και στημένων αγώνων, διάφορων αθλημάτων, που ξέσπασε ξαφνικά στην Αυστραλία. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός έκανε αναφορά σε δηλώσεις, του προφανώς ελληνικής καταγωγής, Αυστραλού Γερουσιαστή κ. Νικ Ξενοφών, ο οποίος έλεγε πως η αυστραλιανή κυβέρνηση θα πρέπει να απαγορεύσει το στοίχημα στα σπορ για έναν τουλάχιστον χρόνο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση!!!

Αυτό που έγινε στην Αυστραλία, το οποίο μάλιστα συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα, ακολούθησε την «αποκάλυψη» της προηγούμενης εβδομάδας, πως πάνω από τριακόσιοι αγώνες στην Ευρώπη είναι ύποπτοι διαφθοράς κι ερευνώνται από τις αρχές. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και ο τόπος… καταγωγής της συμμορίας που φέρεται να έστηνε αυτούς τους αγώνες, η Ασία και φωτογραφία του φερόμενου ως ηγέτη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Το ερώτημα που προκύπτει, εκτός φυσικά πάρα πολλών άλλων είναι το εξής. Ποιος τελικά φταίει για αυτή την κατάντια και για τα σκάνδαλα περί στημένων αγώνων που «σκάνε» σε όλη τον πλανήτη; Φταίει το στοίχημα, αυτό κάθε αυτό το παιχνίδι;

Η γνώμη η δική μου είναι πώς βασικό ρόλο σε όλη αυτή τη δραματική ιστορία έχει παίξει το ίντερνετ, η ραγδαία εξάπλωσή του πάνω σε αυτό το αντικείμενο, στο στοίχημα, η δυνατότητα κάποιου να μπορεί να στοιχηματίζει μεγάλα χρηματικά ποσά σε εταιρίες ή σε παράνομους μπουκ που έχουν έδρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, σε εκατοντάδες μάλιστα πιθανά γεγονότα κάθε αθλητικής συνάντησης και φυσικά η δυνατότητα να μπορούν να κινούνται τα ποσά που προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες, μέσω των τραπεζών, με μία απλή «ιντερνετική» εντολή!

Η υπόθεση «στημένα παιχνίδια», δεν είναι σημερινή. Διάφορες πηγές αναφέρουν πως αυτή η ιστορία ξεκίνησε από την αρχή της διεξαγωγής των αθλημάτων, μόνο που τότε οι αιτίες ήταν άλλες, π.χ. η δόξα, η προσωπική προβολή του αθλητή, οι βαθμολογικές ανάγκες των ομάδων κτλ. Τώρα αυτή η αρρώστια έχει πάρει μορφή επιδημίας κι όλα τα βέλη στρέφονται πάνω στο αγαπημένο μας παιχνιδάκι στο στοίχημα, το οποίο φυσικά δεν φταίει σε τίποτα. Και δεν φταίει, γιατί κάποιοι δίνουν τη δυνατότητα στο οργανωμένο έγκλημα να «βάζει χέρι» στον αθλητισμό και στα αθλητικά γεγονότα και να αποκομίζει από αυτόν τεράστια κέρδη μέσω των στημένων αγώνων.

Ερωτώ! Αν, όπως είναι και το φυσιολογικό, δεν επιτρεπόταν ο ιντερνετικός στοιχηματισμός, που φέρνει στο σημείο κάποιον π.χ. από την Αθήνα, να παίζει τα χρήματά του με κάποιον από την Ασία που δεν ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του και τι σκοπούς έχει, θα ξεσπούσαν αυτά τα σκάνδαλα με την ίδια ευκολία με την οποία ξεσπούν σήμερα; Αν δεν υπήρχε η δυνατότητα του ιντερνετικού στοιχηματισμού κι αυτή η θρυλική παγκοσμιοποίηση που τα έχει σαρώσει όλα, θα μπορούσε ο κάθε Ασιάτης που εκπροσωπεί το οργανωμένο έγκλημα να αποκομίζει τόσο υπέρογκα ποσά από τα αθλητικά γεγονότα, που υπολογίζονται σε πολλά δις ευρώ;

Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω, είτε συμφωνείτε με τα παραπάνω, είτε όχι. Μεγαλώσαμε όσοι ασχολούμαστε με τον τζόγο με τα εξής. Αν κρατούσες μία εφημερίδα για το ΠΡΟ – ΠΟ ή ένα δελτίο ΠΡΟ – ΠΟ σε ένα δημόσιο χώρο μέσα π.χ. σε ένα λεωφορείο, κανείς δεν σου έδινε σημασία. Όπως κανείς δεν σου δίνει, ακόμη, σημασία, αν σε δει γενικά σε δημόσιο χώρο κρατώντας ένα κουπόνι του στοιχήματος. Κι αυτό το γεγονός δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθώς το ζούμε όλοι πιστεύω! Όταν συμπληρώνω ένα δελτίο ΠΡΟ – ΠΟ ή ένα δελτίο στοιχήματος, ακόμα, δεν ξέρω στο μέλλον τι θα συμβεί, όλοι μου εύχονται καλή τύχη! Υπάρχει ορατός ο κίνδυνος με όλα αυτά που συμβαίνουν, να αλλάξει η κατάσταση κι όσοι κάνουμε τα παραπάνω που αναφέρω, μετά από αυτές τις συνεχείς αποκαλύψεις, να αρχίσουμε πλέον να γινόμαστε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού! Καταλαβαίνετε τι θέλετε να πω. Το έχουν βιώσει αυτό στη χώρα μας παλιότερα φίλοι άλλων αθλητικών γεγονότων και άλλου είδους στοιχηματισμού…

Αυτός όμως ήταν κι εξακολουθεί να είναι ο ΟΠΑΠ! Αυτά είναι τα Πρακτορεία του! Κανείς δεν πρόκειται να σε σχολιάσει αν σε δει μέσα σε ένα Πρακτορείο. Γιατί τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι αφ’ ενός μεν οικογενειακές επιχειρήσεις, το κλίμα που επικρατεί εκεί δεν είναι το «καθαρόαιμο τζογαδόρικο» και μέσα σε αυτά συχνάζουν άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων. Μέσα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έχουν χτιστεί ανθρώπινες σχέσεις που κρατάνε πολλά – πολλά χρόνια Κι εμείς αυτό θέλουμε να συνεχιστεί! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Πολύ φοβάμαι όμως πως αν συνεχιστεί ακόμη αυτή η κατάσταση, με τον ασύδοτο ιντερνετικό στοιχηματισμό να δίνει το δικαίωμα στον καθένα να αποκομίζει τρελά κέρδη με το στήσιμο απλώς και μόνο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, απλώς και μόνο μίας φάσης ενός αγώνα, πολύ φοβάμαι λέω, πως το αγαπημένο μας παιχνίδι θα καταστραφεί κι αυτό είναι το λιγότερο. Θα καταστραφεί κι αρκετός κόσμος που δεν φταίει σε τίποτα, καθώς δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να γνωρίζει τα χούγια του ασιάτη ή του κάθε «ασιάτη» όπου κι αν βρίσκεται. Και θα γίνουμε κι εμείς που παίζουμε το στοιχηματάκι μας, αλλά και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια, με σκοπό, όχι τον άμεσο πλουτισμό, αλλά δίνουμε μεγάλη σημασία και στην ψυχαγωγία μας KAI «ταπί και ψύχραιμοι» αλλά και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού από τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Μεγάλες οι ευθύνες της πολιτείας! Μεγάλες κι οι ευθύνες των ανθρώπων που ηγούνται των αθλητικών ομοσπονδιών. Κάθονται και κλαίνε πάνω από τις αποκαλύψεις που βγαίνουν καθημερινά στον αέρα κι όλο υπόσχονται πως θα πάρουν μέτρα καταπολέμησης των στημένων παιχνιδιών, του ντόπινγκ και τα λοιπά.

Απλά είναι τα πράγματα κύριοι. Απαγορεύστε δια ροπάλου τον ιντερνετικό στοιχηματισμό! Απαγορεύστε το δικαίωμα να μπορεί ο καθένας να γίνεται πλούσιος με την αλλοίωση ενός και μόνο αποτελέσματος κάποιου αθλητικού γεγονότος. Απαγορεύστε την διακίνηση χρηματικών ποσών, τεραστίων κεφαλαίων, που προέρχονται από αυτού του είδους το στοιχηματισμό. Δεν θα λύσετε το πρόβλημα, αλλά θα το περιορίσετε αισθητά. Γιατί αυτός που στήνει παιχνίδια, σε πόσα πρακτορεία της χώρας του θα μπορέσει να στοιχηματίσει; Σε ένα, σε δύο, σε δέκα, σε εκατό; Μέσα από το ίντερνετ όμως έχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσει σε πολλά διαδικτυακά σάιτ, έχει τη δυνατότητα να τινάξει την μπάνκα στον αέρα που λέμε. Γιατί να γνωρίζετε, υπάρχουν σάιτ ιντερνετικού στοιχηματισμού που δεν βάζουν χρηματικά όρια στον παίκτη. Είτε γιατί δέχονται τον ασιάτικο τρόπο στοιχηματισμού, είτε για διάφορους λόγους που ας το αφήσουμε κι ας μην τα εξηγήσουμε όλα τώρα.

Αυτό φταίει λοιπόν κύριοι και μην κάνετε πως δεν το βλέπετε. Η δυνατότητα κάποιου από την Ελλάδα να στοιχηματίσει π.χ. στην Μαλαισία ή οπουδήποτε αλλού, η δυνατότητα να γίνει κάθε δωμάτιο σπιτιού κι ένα πρακτορείο, μέσω του ίντερνετ, είναι αυτά που καταστρέφουν τον αθλητισμό και το αγαπημένο μας παιχνιδάκι το στοίχημα! Αφήστε για μετά τις υπόλοιπες αιτίες.

Ο τζόγος είναι σοβαρό πράγμα, δεν μπορεί να μπαίνει στο σπίτι του καθενός, ούτε το ίντερνετ δεν πρέπει να γίνεται τόπος διακίνησης του οργανωμένου εγκλήματος και της μεταφοράς χρημάτων από το έγκλημα. Όποιος θέλει να παίξει τζόγο, μπορεί να πηγαίνει στα κατάλληλα γι αυτό σημεία, όπως είναι τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ στη χώρα μας, όπως είναι τα καζίνο, εκεί όπου γίνεται και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συναλλαγή με ασφάλεια. Εκεί όπου μπορεί η πολιτεία να ελέγξει το οτιδήποτε και να μάθει αμέσως κι από πρώτο χέρι, αν κάτι πάει στραβά.

Αυτό δεν είναι ελληνικό πρόβλημα, ούτε μόνο ευρωπαϊκό. Είναι παγκόσμιο. Ας γίνει λοιπόν η πρώτη προσπάθεια καταπολέμησης των στημένων αγώνων μέσα από την απαγόρευση του ιντερνετικού στοιχηματισμού. Αυτή πρέπει να είναι η αρχή. Αν θέλουν φυσικά να δώσουν λύση στο πρόβλημα και να μην το αφήσουν να καταστρέψει ολοκληρωτικά και τον αθλητισμό και το αγαπημένο μας παιχνιδάκι το στοίχημα. Αν θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση να προστατεύσει τους πολίτες της και δεν κόπτεται μόνο για το αν το μονοπώλιο φέρνει λίγα χρήματα στο κράτος, οπότε μπορεί να παραμείνει μονοπώλιο ή φέρνει πολλά χρήματα και για αυτό το λόγο πρέπει να σπάσει, για να βάλουν κι άλλοι χέρι στην πίτα! Υποκριτές…

Κλειδώστε το τώρα το ρημάδι, σε όλον τον κόσμο, τι άλλο περιμένετε να συμβεί και να ακούσετε;;;

117 σχόλια:

  1. Πόσο άσχετος παίζει να είσαι ρε φίλε...

    Ακόμη και να το κλειδώσουνε το ρημάδι, στα εισ-πρακτορεία σας δε πρόκειται να επιστρέψει κανένας σοβαρός παίχτης. Με τα κορόιδα θα μείνετε, που βγαίνουν ήδη χαμένοι από τη στιγμή που θα περάσουν το κατώφλι του πρακτορείου. Αλλά κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και αυτοί όταν συνειδητοποιήσουν ότι η τσέπη τους μόνο αδείαζει εκεί μέσα...που θα πάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι ακόμα.
    Όπως εύχεσαι εσύ να κλείσει το "ρημάδι" που τόσα χρόνια δίνει σε εμένα και πολλούς ακόμη να φάμε και να πληρώνουμε τα νοίκια και τους λογαριασμούς μας, έτσι να σου ευχηθώ κι εγώ ολόψυχα καλό λουκέτο στο μαγαζάκι σου. Με τα μυαλά που κουβαλάτε δεν αργεί η μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, για το πρωτάθλημα της Football League που ο ΟΠΑΠ (το αφεντικό σου) το συντηρεί εξ ολοκλήρου αλλά βάζει φραγή στα ματς 2λεπτά μετά που θα βγει το κουπόνι στο πρακτορείο, γιατί μυρίζουν στημένα από εδώ μέχρι την Αυστραλία, μήπως ξέρεις τίποτα; Το ιντερνετ φταίει και γι' αυτό; Αλλά για ποιο λόγο να ξεβρωμίσει ο τόπος; Αρκεί που έχουμε τις διαφημίσεις μας στις μπλούζες τους! Άσε μας ρε φίλε, πήγαινε να πεις κανένα παραμύθι με την κοκκινοσκουφίτσα στα παιδιά σου, μπας και σε πιστέψουν γιατί αυτά που γράφεις δεν τα πιστεύεις ούτε κι ο ίδιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ψωμι σου κ.παπαγεωργιου ειναι φορολογησιμο? ... η εισαι ενα απο τους πολλους κλεφτες του ελληνικου δημοσιου? ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και μη ξεχναμε οτι κατι τετοιοι σαν και εσενα που διατηρουν αφορολογητη εταιρεια στο ιντερνετ και κλεβει τα λεφτα του δημοσιου εφεραν την χωρα μας σε αυτην την κατασταση!... βεβαια τοσα χρονια που βγαζατε μαυρο χρημα δεν λεγατε τποτα !η πολυ δημοκρατια και η ανεκτικοτητα του ελληνικου δημοσιου σας εδωσαν το δικαιωμα να μιλατε κιολας....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωπα ρε φιλε μοιράζουν εκ . στο ιντερνετ και δεν το ξέρουμε ; τα παραμύθια σου να τα πεις αλλού, όπως με τις άδειες που λέτε οτι έχουν πάρει οι 24 εταιρίες που μπήκαν σαν δούρειοι ίπποι ,είδες καμιά μεγάλη και σοβαρή ... εταιρία να μπαίνει στο σχέδιο να γινει νόμιμη ; μολις ακουσαν οτι θα βαλουν το χερη στην τσεπη την καναν ολες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνα με τα λεγομενα σου αν καποιος εχει βγαλει ενα σεβαστο ποσο απο το ιντερνετικο στοιχημα ειναι κλεφτης του ελληνικου δημοσιου και βγαζει μαυρο χρημα
    αν καποιος εχει βγαλει ενα σεβαστο ποσο απο οποιαδηποτε παρανομη δραστηριοτητα και το ξεπλυνει με ταριφα-γκανιοτα 12% κανωντας μια βολτα απο τα πρακτορεια οπαπ και μοιρασει τα δελτια του σε ολα τα ενδεχομενα ενος μονου αποδεκτου, τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οταν φτιαχνει ενα σοβαρο φορολογικο πλαισιο, εναρμονισμενο με την ευρωπαικη πραγματικοτητα, και οχι λαμογιες του στυλ 30% στα μικτα κερδη με αναδρομικα για τα 2 προηγουμενα χρονια, τοτε θα ρθουν και οι σοβαρες εταιριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί μόνο δυο χρόνια είναι οι εταιρίες στην Ελλάδα ; πιστεύω και χάρη τους έκαναν μόνο 2 χρόνια ... στην γερμάνια τους είπαν 5% και φύγαν .... πόσο να το αφήσουμε ρε παιδιά για να πληρώνουν φόρους ; μήπως να τους πληρώνει το κράτος για την μεγάλη χάρη που μας κάνουν και μας παίρνουν τα λεφτά ;



    δεν θέλουν να φορολογηθούν , δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους , ειναι απλά τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. auto pou exete estw kai thn ypopsia oti sobaros paikths pou paizei se assia tha girhsei sta bromera praktoria sas me thn ganiota se epipeda listeias eiste poloi gelasmenoi. Bgalte osa keimena thelete glitsides tou monopoleiou o kosmos ksipnise kai oi pappoudes ( teleuteoi pelates sas ) paithenoun siga siga opote louketo mexri na ginete antagonistikh. Akou ekei mas peirakse to internetiko tosa xronia trone me xrysa koutalia ta lamogia apo ta xrhmata tou organismou kai alla lamogia pairnane deltia meta th liksh tou agwna pou htan oloi oi glitsides tou monopoleiou tote? mikrenei h tourta pou trogate oloi kai tora sas eniakse o opap? bromera lamogia oloi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωπα , χαλάρωσε εσύ , απο πότε έγιναν λαμογια άνθρωποι που δουλεύουν 16 ώρες χωρίς να βλέπουν την οικογένεια τους και να αμείβονται με τον λιγότερο ποσοστό , επειδή τέτοια πρεμούρα από παίχτες δύσκολα να πιστέψω οτι υπάρχει ... παρά μόνο από ντιλερς .... χαλάρωσε .

    έδωσε το δικαίωμα το κράτος να ανοίξει η αγορά και να μπουν οι εταιρίες και καμιά δεν μπήκε καν στον κόπο να μπει ΝΟΜΙΜΑ στην αγορά

    ολα τα υπόλοιπα που λες είναι παραμύθια για να προστατεύσεις τα ντηλια σου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι λες ρε? εισαι σοβαρος? εισαι ασχετος?... τι εισαι? πας καλα? διαβασες καλα τι λεω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν "δουλεύεις" σε μια φυλλάδα που γράφει απο την Πέμπτη τα προγνωστικά του αγώνα της...Κυριακής...τότε τι άλλο θα μπορούσε να γράψει ο κύριος Τσιμπίδας; Το...παντεσπάνι του εργοδότη του θα υπερασπστεί με κάθε τρόπο...Αλήθεια κύριε Τσιμπίδα, γράψτε και κάτι για το "όργιο" του 2006/2007 με τα δελτία after...του κόκκαλη, του αντωνιάδη, του αλευρόπουλου, που σηκώσανε εκατομμύρια απο τον οπαπ και έπνιξαν την επερώτηση της κανέλλη στην βουλή, μέχρι που το βούλωσε και η ίδια!!! Αυτό δεν ήταν στήσιμο; Με τέτοια "κείμενα" περιμένετε κύριε τσιμπίδα, τους σοβαρούς και ματσωμένους παίκτες να...γυρίσουν στο τριτοκοσμικό μονοπώλειο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι ο παπούς μου ήταν σαγματοποιός αλλά όταν ξέμεινε από δουλειά δεν του έφταιγε η ΟΠΕΛ κι η ΡΕΝΟ. Δυστυχώς οι εποχές αλλάζουν κι όποιος δεν προσαρμόζεται τον τρώει η μαρμάγκα. Αλάξτε μυαλά και ζητείστε τις ευθύνες εκεί που υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δλδ το οτι πονταρεται σε εταιριες εκτος ελλαδος... και τα λεφτα φευγουν απο την χωρα σου και πανε σε τσεπες ασιατων τυπου χοντρου ταν ... ειναι καλυτερα? αυτη ξενομανια μας εχει σκοτωσει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λοιπον....παπαγεωργιου diasim κτλ κτλ saw gamav thn mana thn aderfh και τα παιδια σας,αν ειναι μικρα..να με πουν και παιδεραστη....!@!!! και μακαρι να σας εβλεπα απο κοντα να σας φυτευα μια σφαιρα στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί τα λεφτά που χάνουμε στον ΟΠΑΠ που πάνε; Στις χορηγίες του Τσιμπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Παντελή, εάν είστε πράκτωρ, σας συγχαίρω για όλα όσα κάνετε και προσφέρετε στους πελάτες σας! Φροντίστε όμως να δείτε πιο αντικειμενικά το όλο θέμα και μην γίνεστε λαικιστής με τα...ασιατικά στημένα και τον κύριο ταν... Έλεος, μας θέλετε "χαζούς" παίκτες στα πρακτορεία σας ; Και τα ίδια παιχνίδια που χάναμε για εσάς απο τον κινέζο, έχαναν και οι πελάτες σας στα πρακτορεία!!! ή κάνω λάθος; Λοιπόν...σοβαρευτείτε και κερδίστε πελάτες με σοβαρό λόγο και απαιτείστε πρώτοι εσείς σοβαρότητα απο το πακιστανικό στοιχηματικο μονοπώλειο του οπαπ. Πρώτοι εσείς θα έπρεπε να...γκρεμίζετε τα πάντα για να ταυτιστεί ο οπαπ με άλλες εταιρείες του εξωτερικού σε επίπεδο στοιχηματικών γεγονότων. Εάν αυτό τώρα είναι...ξενομανία...τότε είστε για λύπηση οι περισσότεροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βαλε μωρη αδελφη την φωτογραφια σου , γαμω την μανουλα σου...ολα για ολα ρε καργιολια , θα παμε που θα παμε φυλακη , θα φαω καμια δεκαρια και θα παω με ψηλα το κεφαλι ..και πρωτο θα γαμησω το παιδι σου και θα στο πεταξω στα σκουπιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν έχει και πολλές μέρες που εξόπλισε ενα νοσοκομείο , αν μπεις και στην σελιδα του οπαπ μπορείς να ενημερωθείς , τα χρήματα σου δίνουν δουλειά σε πάνω απο 10.000 ανθρώπους με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει στην αγορα ... δίνουν χορηγίες στις ομάδες που υποστηρίζεις και τις κρατάνε ζωντανές , πληρώνει φόρους στο ελληνικό κράτος και δίνει ζεστά λεφτά για νέες άδειες 800.000.000 και σε γλυτώνει απο χρεωκοπία πριν απο 1 χρόνο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ακυρο για τον diasim... για τον αλλον ισχυουν ολα τα παρακατω. μια μερα θα γινουμε οπως τα πρακτορεια της αγγλιας ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε jojo, δεν αμφισβητώ τα όσα έχει προσφέρει η ραχοκοκαλιά των πρακτόρων και σε καμία περίπτωση δεν εναντιώθηκα. Συμφωνώ και περί των χορηγιών του οπαπ σε πολλά επίπεδα. Είναι όμως παράλογο να ζητάω σαν παίκτης όλα τα παιχνίδια μονά; Είναι παράλογο να θέλω καλύτερη απόδοση...και ας το χάσω ρε αδελφέ! Εσείς τι λέτε; Μας αρέσει να κινούμε τα κολοχρήματα μας μέσα απο τις κάρτες ή να τα εισπράτουμε σε 1 λεπτό απο τον πράκτορα;Ασφαλώς το δεύτερο...αλλά οχι με τέτοιες στοιχηματικές συνθήκες φίλε μου;Μην κατηγορείτε και μην βρίζετε τους παίκτες που κοίταζαν...έξω!!! Υπερείχαν σε προυποθέσεις οι μπουκ καλώς ή κακώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριοι Παπαγεωργιου , δημητρης,ζοριαν κ.λ.π τι ακριβως ηρθατε να κανετε εδω?

    Να υποστηριξετε τι ? Οτι οι ιντερνετικες ειναι νομιμες? σωστες? δινουν αποδοσεις?

    Ακομα δεν εχω καταλαβει.......εφορια δεν πληρωνουν....παικτες δεν πληρωνουν.....ορια σε στοιχηματα βαζουν......Ολα αυτα τα θεωρειτε φυσιολογικα και παραλογα θεωρητε οτιδήποτε εχει σχεση με τους πρακτορες η την ΟΠΑΠ...

    Αληθεια ...οι συλληφθέντες για παρανομο στοιχηματισμο μεσω ΟΠΑΠ εστηναν τα ματς? Εκτος αν η ΟΠΑΠ μετακομισε στο εξωτερικο και δεν το καταλαβα....

    Με τον Τσιμπιδα γιατι τα βαλατε? Ειναι καλυτεροι αθλητικογραφοι αλλοι που στελνουν επιτηδες τον κοσμο στον κουβα με τις προβλεψεις που δινουν εσχεμενα? Εσχεμενα γιατι πληρωνονται ολοι απο τη χασουρα του παιχτη κι οχι απο το κερδος.

    Καλα κανει και τα λεει κυριε Παπαγεωργιου γιατι απο την νομιμη εταιρια ΟΠΑΠ εγω πληρωνω τους δικους μου λογαριασμους και τα νοικια μου και ταιζω και την οικογενεια μου.......συν τις αλλης πληρωνω εφορια για να σπουδασουν και τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ παιδια να αθληθουν σε δημοτικα σταδια και τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ παιδια , πραγματα που ΕΣΥ τα αποφευγεις συστηματικα.

    Πατε σε κανενα δικο σας φορουμ να ανταλαξετε αποψεις γιατι εδω οι δικες μας ταιριαζουν απολυτα με το αρθρο του Τσιμπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΩΡΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! " μια μερα θα γινουμε οπως τα πρακτορεια της αγγλιας" ...!! ΕΤΣΙ!!! ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ 30 ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΑΠ? ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ Η ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωραία ελευθερία του λόγου έχετε κύριε Φανη!!! Να σηκωθούμε να φύγουμε επειδή έχουμε τις δικές μας απόψεις? Δεν πρόκειται να ξαναμπώ στην σελίδα σας... Έχασα τον χρόνο μου σε αυτό το σαιτ τελικά! Να το χαίρεστε κύριε Φάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πακιστανικο? το μονοπωλειο? ... οχι βεβαια!...μη ξεχνατε οτι και να σπασει το μονοπωλιο παλι εσεις οι ιδιοι θα βρειτε τροπο να παιζεται εξω ! το μονοπωλειο δε συμφερει μονο εμενα αλλα και εσας!... μ ξεχνατε ποσες χορηγιες δινει η εταιρια που αποκαλειτε κλεφτη ... στα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια σε ποσες ελληνικες ομαδεσ σε ποσα ελληνικα σχολεια! οι εταιριες που δινουν καλυτερες αποδοσεις απλα τα βαζουν στην τσεπη τους! που ακουσες εσυ την γκολμπετ η την στοιχημαν να κανουν χορηγιες? ε? 12 χρονια στην ελλαδα τρωνε ανεξελεγκτα το ελληνικο χρημα!... και τωρα εσεις θελετε να σπασει το πακιστανικο μονοπωλειο? ... ποια εταιρια σου δινει κερδη πανω απο 10000 ευρω στο ιντερνετ? ... ποια εταιρια αποδιδει φορο στο κατακαυμενο κρατος μας? ε? αντικειμενικα να ξερεις το βλεπω! και να σαι σιγουρος κανουμε τα παντα να προσφερουμε οσο το δυνατον περισσοτερα πραματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καθησε μεσα στο δωματιο σου και μην βγαινεις καθολου εξω. Ετσι να ζεις με τον υπολογιστη σου παρεα να τρως μαζι του να κοιμασε μαζι του ακομα και να κανεις σεξ μαζι του γιατι ετσι εμαθες. Εμεις τουλαχιστον λεμε και 10 κουβεντες με ενα σωρο κοσμο στα βρωμερα μας (οπως τα αποκαλεις ) πρακτορεια και βλεπουμε τον συνομιλητη μας στα ματια κι οχι κρυμενο πισω απο μια οθονη.Τον βλεπουμε που χαμογελαει οταν κερδιζει και χαιρομαστε κι εμεις μαζι του. Εσυ το μονο που θα δεις να σου χαμογελαει ειναι pixel και byte.Τις ανθρωπινες σχεσεις τις εχασες για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επισκεπτης ειμαι κι εγω οπως κι εσυ κυριε diasim αλλα και συναμα πρακτορας
    Απ ολα οσα εγραψα αυτο το τελευταιο σας πειραξε? Για τα υπολοιπα κουβεντα? Εγραψα ξεκαθαρα οτι οι αποψεις του Τσιμπιδα ταιριαζουν με τις δικες μου.......κι εχεστε εδω για να μας πειτε τι? Οτι εχει αδικο και να μας περασετε τις δικες σας οι οποιες (κατ΄εμε) ειναι περα για περα αντιθετες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κοίτανα δεις φίλε μου , δεν υπάρχει πράκτορας που να μην θέλει αυτό που λες , ενα κουπόνι που να ειναι οτι καλύτερο υπάρχει στην αγορά , για αυτό το θέμα μάλιστα έχουμε έρθει σε συμφωνία για την αλλαγή της προμήθειας μας κλιμακωτά , βάλαμε πολύ νερό στο κρασί μας με σκοπό να γίνει ενα ανταγωνιστικό το κουπόνι και να σε φερει εσενα και πολλούς παίχτες πισω στα μαγαζιά μας αλλα η εταιρία ακόμα δεν τηρεί τις συμφωνίες μας , έχουμε κάνει πάνω απο 20 μερες συνολικά απεργίες και για αυτό το θέμα , τα πρακτορεία τα περισσότερα ειναι κόσμημα και πιστεύω θα χαρείς να μπεις σε κάποια απο αυτά με τις υπηρεσίες που παρέχουν , ολα αυτα ομως γίνονται με την νόμιμη οδο και δεν πουλάμε αερα να λεμε ψέματα στον κοσμο οτι έχουμε πάρει άδεια στην ελληνική αγορα και να μην πληρώνουν ουτε εναν φορο !!! μονα ζυγά φιλε μου δικα τους δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ "ΒΡΩΜΕΡΑ" ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΑΣ? ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Ε? ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΕΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!!! ΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΞΤΟ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ!!! ΑΝΤΕ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ!!! ΑΚΟΥ ΒΡΩΜΕΡΑ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!

    "και να σαι σιγουρος κανουμε τα παντα να προσφερουμε οσο το δυνατον περισσοτερα πραματα"! ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν πιστευω να αναφερεσε σε μενα γιατι εγω απαντησα στο ποστ του (quest).........(Guest • 2 hours ago−

    auto pou exete estw kai thn ypopsia oti sobaros paikths pou paizei se assia tha girhsei sta bromera praktoria sas me thn ganiota se epipeda listeias eiste poloi gelasmenoi.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι εταιρείες είναι κολοσσοί, και είναι στην ΕΕ. Η Ελλάδα είναι στην ΕΕ. Ε λοιπόν, θέλουμε να παίζουμε σε όποιες εταιρείες της ΕΕ επιθυμούμε. Αλλιώς να βγούμε από την ΕΕ και να γίνουμε η Βόρεια Κορέα της Ευρώπης. Στον ΟΠΑΠ πάντως ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα, ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε οι αιμοδότες των ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μαλιστα τα αλλα που ειπα οτι καμια στοιχηματικη εταιρια δεν κανει χορηγιες γαργαρα? οχι κ.diasim κρατατε μονο αυτα που σας συμφερουν! ... και αυτη την στιγμη μονο οι καλυτερες αποδοσεις σας συμφερουν και λετε!.. δε πειραζει οτι θελει κανει ο καθενας!!... αλλα να λετε το μονοπωλειο πακιστανικο ειναι απαραδεκτο!... αλλα οπως αλλωστε το ξερετε και εσεις! οι καλυτερες αποδοσεις ερχονται γιατι πολυ απλα δεν εχουν φορο να αποδωσουν! οτι και να λεμε η εικονα της οπαπ την εχουν μαυρισει! και μη νομιζετε οτι αυτοι που πετανε λασπη στην οπαπ το κανουν για την ψυχη της μανας τους! εχουν τεραστια συμφεροντα !!! στην τσεπη τους ... και εχουν θυματα ολους εσας τους παικτες του ιντερνετ προβατα να τους υποστηριζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και για ποιο λογο εχουν εδρα σε φορολογικους παραδεισους?
    Το ευχαριστο παντως ειναι οτι στο κολπο της φορολογιας μπηκε η Αγγλια ..........εδω σας θελω με ολες αυτες τις εταιριες της πλακας ....οταν θα ερθει η ωρα του λογαριασμου που θα κρυφτουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με 30% φορολογία-κλοπή???????? Πάλι καλά που δεν ζήτησαν και 110%. Χαχαχα αυτό ήταν φωτογραφικός διαγωνισμός για να μην έρθουν. Να ζητήσει το κράτος όσο φόρο πληρώνουν και στα υπόλοιπα κράτη, και θα δεις αν θα έρθουν. Και ένα μυστικό: στον ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να παίξουμε ποτέ ξανά. Προσωπικά τον έκοψα το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και ερωτώ ξανά , γιατι στην γερμάνια με 5% την καναν με ελαφρά ;



    πόσο να τον κάνουμε τον φορο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.contra.gr/Soccer/Norway/lountekvam-esthna-agwnes-sxedon-kathe-evdomada.1848353.html

    Κοίτα που λέει πως έστηναν τα κόρνερ και τα... αράουτ!!! Πού τα έστηναν αυτά; Στον οπαπ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε χορηγιες στα νοσοκομεια και στη επιβιωση του Ελληνικου αθλητισμου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. O kύριος Παπαγεωργίου τι δουλειά κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτα πληρωνει η ΟΠΑΠ και υστερει στις αποδοσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ποιοι είναι οι φορολογικοί παράδεισοι? Εντός της ΕΕ βρίσκονται. Σεν μιλάω για τη τιμπουκτού-μπετ. Μιλάω για τις γνωστές εταιρείες της ΕΕ. Αν προτιμάνε να έχουν έδρα την α' ή τη β' χώρα της ΕΕ, είναι επειδή εκεί τους συμφέρει (με τη καλή έννοια). Όπως πχ η τάδε ανώνυμη εταιρεία προτιμά να κατασκευάζει τα προιόντα της στη Βουλγαρία αντί στην Ελλάδα. Κακώς (για την Ελλάδα), αλλά από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε στην ΕΕ, ο μόνος τρόπος θα είναι να ανταγωνιστούμε τη κάθε Βουλγαρία δίνοντας κίνητρα να έρθει ο άλλος σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επειδή εκτός από τα κόρνερ και τα αράουτ στήνονται καμμιά φορά και τα 1-Χ-2 ακόμη και στην Ελλάδα, να καταργηθεί εντελώς το στόιχημα και να διαλυθεί ο ΟΠΑΠ. Να καταργηθεί και το ίδιο το ποδόσφαιρο. Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι.
    - Θα γελάω τι θα λέμε, όταν ο ΟΠΑΠ μπει στο ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ποιοι τη κάναν από τη Γερμανία? Όλοι, ή μερικοί? Και τι άλλους όρους είχαν βάλει? Για να μη δέχτηκαν όσοι δεν δέχτηκαν, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Προφανώς κάτι έκρυβαν οι όροι, αλλιώς οι εταιρείες θα ήταν κορόιδα να προτιμήσουν 0% φεύγοντας, αντί 95% παραμένοντας.

    Πάντως βρίσκω δίκαιο ένα 5% να ζητά η Ελλάδα επί των καθαρών κερδών, κι όποιος δεν του αρέσει, ας μην έρθει. Θα κερδίσει η πατρίδα μας τεράστια ποσά, από δεκάδες ή εκατοντάδες εταιρείες, αντί να παίρνει μόνο από τον ΟΠΑΠ που τον έχει εγκαταλείψει η πληθώρα των παικτών. Κακά τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. η πατριδα? μιλας εσυ για την πατριδα που υποστηριζεις την εε?.. που ολα σου τα πονταρισματα τα δινεις στην μαλτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Eχεις δικαιο βουνο φίλε μου, γιαυτο λοιπόν εγω προτεινω να κόψουμε όλοι το παλιοστοιχημα και να παμε να παίζουμε αυτο το πεντακαθαρο παιχνιδι που εχετε στα μαγαζακια σας και λέγεται ΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μην ανησυχείς, χαμένη βγαίνει η Μάλτα, συνάλλαγμα έρχεται στην Ελλάδα. Αν θέλεις το πιστεύεις, αν θέλεις όχι.
    Τη πατρίδα την υποστηρίζω, αλλά υποστηρίζω και τη τσέπη μου. Ως το 2006 έπαιζα στον ΟΠΑΠ και έχανα. Μετά στην ΕΕ γύρισα τον τροχό. Ε λογικό είναι να ρίξω μαύρη πέτρα στην Ελλάδα που άλλωστε μια ζωή παντού και πάντα μας πληγώνει.
    Κατά τα άλλα, Ελλάδα=ΕΕ και ΕΕ=και Ελλάδα. Αν αποχωρήσουμε, τότε να κατηγορούμε την ΕΕ. Ειδάλλως να συμπορευόμαστε μαζί της, κι οι Ελληνικές εταιρείες αν είναι μάγκες να ανταγωνίζονται τις ξένες εταιρείες, αντί να κρύβονται πίσω από μονοπώλεια που 'ληστεύουν' τον Έλληνα.

    Καλύτερα πάντως μη πιάνεσαι από τις λέξεις, και ασχολήσου με την ουσία όσων έγραψα. Κερδισμένη έγραψα ότι θα βγει η πατρίδα, εκτός κι αν δεν σε ενδιαφερει αυτό, και αρκείσαι απλά να βγαίνουν κερδισμένοι οι μέτοχοι του ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. πιο καθαρό ειναι πάντως απο τα φρουτακια και το blackjack στο ιντερνετ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τα νοσοκομεία είναι δουλειά του κράτους οχι του ΟΠΑΠ. Κι να ερθουν πολλές ετερείες, το κράτος θα εισπράξει πολύ περισσότερα από τη φορολογία και θα κάνει περισσότερα νοσοκομεία. Οσο για τις χορηγίες στις ομάδες, πού ακούστηκε ένας δημόσιος οργανισμός να χαρίζει λεφτά σε ιδιώτες???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. λιγο να γνωριζατε λίγο... !! δεν θα λεγατε αυτες τις βλακειες!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το payout ειναι καθορισμενο με νομο του Ελληνικου κρατους. Των εταιριων που παιζεται ποιος το καθοριζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δεν ασχολουμαι με τετοια πραγματα φιλε μου, αυτα ειναι για τους αρρώστους, οπως και το ΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. θεωρεις σωστους όλους τους νομους του Ελληνικου κρατους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπητοί πράκτορες . Εφαρμόστε πρώτα το νόμο περί καπνίσματος στα μαγαζιά σας και μετά να μιλάτε για νομιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ρε δε πας να κανεις καμια βολτα να συνελθεις?.. να μην πω τιποτα παραπανω! προβατο ε προβατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι εξυπνοι ας υπαρχουν και μερικοι βλάκες σε αυτη την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτος που κατασκευαζει προιοντα στη Βουλγαρια φορολογειτε με το εκει καθεστως.......οπως κι ολες οι εταιριες οι στοιχηματικες προτιμουν να φορολογουντε στα Κειμαν (για παραδειγμα) παρα στις χωρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επιχείρημα για το αν ειναι καθαρο το ΚΙΝΟ ειναι αυτο που λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. γιαννη 70 /30 ειναι ρυθμισμένο το payout και το κουτί βρίσκεται στο πανεπιστήμιο των πατρων τίποτα δεν μπορεί να το πειράξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Επειδή απευθύνθηκες και σε μένα (αλλά απ' ότι φαίνεται το μονοπώλιο δεν σηκώνει αντιρρήσεις οπότε μας διώχνεις κιόλας) ρώτησα κάτι συγκεκριμένο για την Football League και τον OΠΑΠ, αλλά απάντηση δεν πήρα.
    Μήπως ξέρεις εσύ να μου πεις; Για ποιο λόγο χορηγεί ο ΟΠΑΠ ένα πρωτάθλημα που το θεωρεί ο ίδιος καραστημένο και φράζει όλα τα ματς πριν ακόμα τυπωθεί το κουπόνι; Ή είναι ψηλά γράμματα και το θέμα είναι το ίντερνετ, αυτό το χτικιό!!
    Κοιτάξτε να κάνετε τα πρακτορεία ανταγωνιστικά, χώρους διασκέδασης κι όχι αυτά που είναι σήμερα (το μεγάλο ποσοστό, γιατί υπάρχουν και άλλα που είναι ευχάριστα), ψήστε το αφεντικό να ρίξει ολίγον τη γκανιότα, ψαχτείτε στο διαδίκτυο που σήμερα κατέχει το μεγάλο κομμάτι και θα δείτε πως αυξάνεται το πελατολόγιό σας. Γιατί τώρα, ότι και να κάνετε, μέρα με τη μέρα θα χάνετε πελάτες....Δείτε μια εταιρεία με 3 αριθμούς στο τέλος του ονόματός της να δείτε τι σημαίνει live επιλογές και μετά συγκρίνετέ το με το live του ΟΠΑΠ κι αν δεν πηδήξετε από το μπαλκόνι.....τι να λέμε τώρα. Αιώνες πίσω, στον μεσαίωνα αλλά οι απόψεις σας συμφωνούν οπότε...........καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ναι αλλα το κρατος ζητησε χρηματα για τις δραστηριοτητες τους (2 χρονια) και αυτοι εγιναν Λουης.......πως θα παρει χρηματα το κρατος για να κανει νοσοκομεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. καλα καλα οτι πεις! οταν αποφασισεις να μιλησεις με το ονομα σου συνεχιζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και κανονικά αυτό θα έπρεπε να γινόταν και με το στοίχημα. Όσες εταιρείες δραστηροποιούνται στην ΕΕ (και όχι στα κάθε Κευμάν εκτός ΕΕ), θα έπρεπε να παρείχαν υπηρεσίες στους παίκτες σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, φορολογούμενες στη χώρα όπου έχει έδρα η καθεμία. Το να ζητά η Ελλάδα ποσοστά, κακώς το κάνει στη πραγματικότητα. Είναι σαν να παραγγέλνω ένα μπουφάν από την Ολλανδία, και να ζητά ποσοστά η Ελλάδα από το χ κατάστημα της Ολλανδίας. Καλώς ή κακώς αυτό σημαίνει ΕΕ. Σημαίνει Ένωση.
    Αλλά κι αφού η ΕΕ επιτρέπει να ζητάς ως κράτος ποσοστά (κακώς κατά τη γνώμη μου), ζήτα λογικά ποσοστά, ώστε να έρθουν 100αδες εταιρείες, και να έχεις έσοδα από το τίποτα. Κι ο ΟΠΑΠ να γίνει μεγάλη εταιρεία, ώστε να επιζήσει ανταγωνιζόμενος κάθε άλλη εταιρεία. Αν σοβαρευτεί, θα το μπορέσει, μέχρι και να επιστρέψουν παίκτες που τον εγκατέλειψαν εδώ και χρόνια θα υπάρχει πιθανότητα να συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εγώ σχολιάζω απόψεις και όχι ονόματα, ούτε πως λέγεται αυτός που το έγραψε. Στο δε λινκ μπήκα βρίσκοντάς το σε άλλο σάιτ. Έχει σημασία αν λέγομαι Άρης Παπαδημητρίου ή Κώστας Γεωργίου? Όνομα δεν βάζω α) επειδή είμαι 'αγνωστος' στο ευρύ κοινό, β) επειδή μόνο ζημιωμένος υπάρχει πιθανότητα (μικρή πιθανότητα πάντως) να βγω γενικά. Όπως θέλεις πάντως, άλλωστε όσα γράφω δεν τα γραφω ειδικά για σένα, αλλά για να τα διαβάσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αγορασες κανενα προιον απο μαγαζι που παραχθηκε στη Βουλγαρια και πληρωσες φορο εκει ? Γιατι εγω τα προιοντα που αγοραζω στην Ελλαδα τα οποια παραγοντε στη Βουλγαρια πληρωνω στην Ελλαδα τον φορο.Δεν με ενδιαφερει που εχει εδρα η Α ιντερνετικη εταιρια αλλα θελω αυτος που την χρησιμοποιει στην Ελαδα να πληρωνει οτι του αναλογει.
    Οπως ο παικτης της ΟΠΑΠ πληρωνει φορο στην Ελλαδα ετσι κι ο ιντερνετικος παικτης ΠΡΕΠΕΙ να πληρωνει φορο στην Ελλαδα.
    Στην Ελλαδα γινετε το νταραβερι κι οχι στα Κειμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. εχει δικιο σωστα το εθεσες!!! σας πονεσε ομως ο αρθρο ετσι ε? .. και δεν λεει και ψεμματα ο ανθρωπος!... τοσο καιρο που ριχνετε λασπη στην ελληνικη εταιρια ειναι καλα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ενα πραμα σαν την μοσαντ και την χρυση αυγη μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αγοράσεις προιόν από τη Βουλγαρία (ή οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ) χωρίς να πας εκεί. α) αν το μαγαζί της Βουλγαρίας στήσει υποκαταστήματα στην Ελλάδα. β) αν παραγγείλεις το προιόν μέσω ίντερνετ. Στην α' περίπτωση, πληρώνεις εσύ και το μαγαζί, φόρους στην Ελλάδα. Στη β'περίπτωση πληρώνεις εσύ και το μαγαζί φόρους στη Βουλγαρία. Αντίστοιχα με το στοίχημα. Αν η τάδε εταιρεία της ΕΕ φτιάξει πρακτορεία στην Ελλάδα, εσύ κι η εταιρεία θα πληρώσεις φόρους στην Ελλάδα. Αλλά αν παίξεις μέσω ίντερνετ, θα πληρώσεις στη χώρα της ΕΕ όπου έχει έδρα η εταιρεία. Καλώς ή κακώς, είμαστε στην ΕΕ, και αυτό θα πει ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. δεν ειναι επιχειρημα, εσυ αναφερθηκες σε νομους.
    Για μενα το ΚΙΝΟ ειναι καθαρη κλεψια, οπως ηταν και το ΞΥΣΤΟ παλιοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Οι παγαποντιές του Ελληνικού κράτους μας πονάνε. Το άρθρο τι να μας πονέσει, γέλιο προκαλεί. Το μόνο που δεν γράφει είναι να καταργηθούν τα κόρνερ και τα αράουτ για να μη στήνονται αγώνες. Αν ενδιαφερόταν ο αρθρογράφος να καταργηθεί το στοίχημα για να μην υπάρχουν στησίματα, θα έπρεπε να ζητήσει να καταργηθεί πρώτα και κύρια στον ΟΠΑΠ όπου ο καθένας μπορεί να κάνει τις λαδιές του (να παίξει δηλαδή στημένο ματς) ανώνυμα, ενώ στις εταιρείες παίζει επώνυμα, οπότε γίνεται να διερευνηθεί ποιος έπαιξε τι και πόσο. Το γέλιο πάντως θα πέσει όταν ο ΟΠΑΠ μπει στο ίντερνετ, να δούμε τότε τι γυριστή θα κάνει ο αρθρογράφος.
    Λάσπη κανείς δεν ρίχνει σε κανένα, το συμφέρον της τσέπης του κοιτάει. Αν στον ΟΠΑΠ η τσέπη τρυπάει, δεν σημαίνει ότι ρίχνει λάσπη αν τον κατηγορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. πως γινεται να παιζει επωνυμα με paysafe ; βρε χαλαρωστε και λιγο , ουτε πρακτορες τους να ήσασταν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. οι εταιρίες σας δεν θέλουν να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη , γιατί πολυ απλα αν το βάλουν θα έχουν χειρότερες αποδόσεις απο τον ΟΠΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ειδες πολυ κακο πραγμα να παιρνει εσοδα το κρατος απο τον ΟΠΑΠ ας ζητουσε απο τους μπρουκληδες στυλ bet365 που δεν βαζει το χερι στην τσεπη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλά, εδώ είμαστε στο ένα κι ένα κάνει δύο. Για να εισπράξει κάποιος από οποιαδήποτε εταιρεία, κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων του, αλλιώς δεν παίρνει δεκάρα τσακιστή. Αν δε όταν γράφτηκε, έδωσε ψεύτικα στοιχεία, κλειδώνει ο λογαριασμός του και χάνει τα λεφτά του.

    Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να παίξει και ανήλικος σε οποιαδήποτε εταιρεία στο ίντερνετ, κάτι που δυστυχώς γίνεται στον ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ελα ρε φιλε σε παρακαλώ , παίρνεις μια paysafe παίζεις και πασάρεις να τα πάρει τα λεφτά ενα φιλαράκι σου ασχετο με το ποδόσφαιρο , πως γίνεται η ταυτοποίηση αν ειναι ο τερματοφύλακας της ομάδας που έπαιξε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το χέρι στη τσέπη το βάζουν όλες, πληρώνουν (λογικούς) φόρους στα κράτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. στην μαλτα ; η στο γιβλαταρ ; ελα σε παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. δλδ αν θελει καποιος να στοιχηματισει για λογαριασμο του τερματοφυλακα δε μπορει να το κανει στον οπαπ οπου δεν θα του ζητησει στοιχεια ακομη και αν ειναι ανηλικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. στη γερμανια ειναι 5% turnover οχι 5% gross profit, εχουνε τεραστια διαφορα τα 2 νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. για μάθε φιλε πόσα ανήλικα παίζουν στο ιντερνετ και μετά , για μάθε πόσα παίρνουν paysafe και παίζουν , στα πρακτορεία απαγορεύεται η είσοδος τους και εχει την ευθύνη ο εκάστοτε πράκτορας να το κάνει γιατι το παίξιμο επιφέρει ποινές και πρόστιμα στο μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. σε σύγκριση με το 30% της Ελλάδας ειναι καλύτερο όμως , αυτο που ήθελα να πω είναι οτι και σε καλύτερη φορολόγηση απο αυτήν που τις προσφέραμε και κάναν πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το φιλαράκι θα πρέπει να έχει εξ αρχής στο όνομά του το λογαριασμό στην εταιρεία (λεπτομέρεια). Από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν υποψίες ότι το στοίχημά του εμπλέκεται σε στημένο αγώνα (αν εμπλέκεται σε πολλούς, 99% είναι ένοχος), γίνεται έρευνα, που μπορεί αν είναι έξυπνες οι αρχές που θα ψάξουν, να φτάσει στον φίλο του. Θα μου πεις, μπορεί και να μη φτάσει. Ναι, 30% ή 50% ή 70% ,μπορεί να τον τσακώσουν, όπως άλλωστε διαβάζουμε ότι γίνεται, πιάνουν παίκτες, διαιτητές κλπ κατά καιρούς. Αλλά μέσω ΟΠΑΠ οι πιθανότητες να τσακώσουν κάποιον είναι 0%. Για να πιάνονται όλοι 100% δεν υπάρχει τρόπος πουθενά. Είναι αδύνατο, όπως αδύνατο είναι να ζητάμε να πιάνονται όλοι οι δολοφόνοι ή όλοι οι έμποροι ναρκωτικών κλπ κλπ. Δυστυχώς δεν γίνεται. Τουλάχιστον ας πιάνονται όσο περισσότεροι γίνεται.

    Να σημειώσω ότι ο τρόπος εγγραφής-παιξίματος στο εξωτερικό είναι κοινός, και για να πάρουν άδεια οι εταιρείες πρέπει να είναι τυπικότατες, οπότε ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα στάνταρντς. Αντίθετα στον ΟΠΑΠ (εξαιτίας της αδιαφορίας του Ελληνικού κράτους), είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Συνεπώς άδικα κατηγορείτε τις ξένες εταιρείες, που είναι τυπικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κι αφού είναι στην ΕΕ, τι να κάνουμε? Να ζητήσει η Ελλάδα να βγούνε από την ΕΕ η Μάλτα και το Γιβραλτάρ? Ή να αποχωρήσει η Ελλάδα από την ΕΕ? Και σε μένα δεν μου αρέσει, αλλά αυτό εστί ΕΕ και πρέπει να το δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. όπως ο φίλος σου από το ιντερνετ παει στην τράπεζα για να τα πάρει , ετσι και ο φιλος απο τον οπαπ θα πάει απο την τράπεζα να πληρωθεί το δελτιο του γιατι κέρδη πανω απο 1500 πανε τραπεζικός με αφμ και ταυτότητα , αρα απο εκει πιο ευκολα γινεται η ταυτοποίηση , αστο αδερφέ ΜΟΝΟ ο ΟΠΑΠ μπορει να εγγυηθεί για ολα αυτα γιατι είναι ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. για εταιριες που κανουνε μεγαλο μερος του τζιρου τους in-play το turnover tax ειναι οτι χειροτερο και μπορει να ειναι και αρκετα μεγαλυτερο απο 30% gross

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. κατι για 60/40 εχω ακουσει εγω απο μαθηματικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. και μια ιστορία .... ενα φιλαράκι που λες άνοιγε τον τηλεφωνικό κατάλογο και έκανε εικονικούς λογαριασμούς σε μια εταιρία έβαζε στον καθένα paysafe και έπαιρνε τα μπόνους ... μετα έπαιζε κατι 1.05 και 1.02 για να κάνει τα παιξίματα που απαιτεί για να καρπωθεί το μπόνους και με ενα φιλαράκι του απο αθηνα γιατι αυτος ηταν απο θεσσαλονικη πάιζαν ενα εικονικό ποκερακι και του τα περνούσε ... για ποια ταυτοποίηση μου λες τότε οταν οι ιδιες οι εταιρίες προσπαθούν να το κόψουν ολο αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 70/30 εγγυημένο μην ακούς τους φαντασμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. δε ξερω ποσα ανηλικα παιρνουν paysafe και παιζουν, ξερω οτι κανενα ανηλικο δν εκανε αναληψη απο το ιντερνετ με λογαριασμο στο ονομα του , ξερω και αρκετα λυκειοπαιδα που εχω μαθητες που παιζουνε σε πρακτορεια που τους υποδεχονται με ανοιχτες αγκαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Οπότε ο άλλος τα σπάει σε δελτία των 1400, και καθάρισε. Ή στέλνει στη τράπεζα τον φίλο του (παίρνοντας υπόψη το παράδειγμα που έθεσες παραπάνω). Αλλά καλύτερο το πρώτο, να τα σπάσει.

    Το αφήνω λοιπόν, έθεσα τι γίνεται, και όποιος θέλει να καταλάβει, θα καταλάβει. Ας ξέρει πάντως ότι μονοπωλειο ίσον καταδίκη για όλους πλην τους μετόχους του εκάστωτε μονοπωλείου. Και ότι αν σε κάποια μονοπώλεια είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε τις υπηρεσίες τους, από τον ΟΠΑΠ δεν είμαστε, και στη τελική, δεν παίζουμε πουθενά. Δεν πρόκειται να κερδίσει ο ΟΠΑΠ όπως λειτουργεί, ακόμη κι αν καταργηθούν και κλείσουν όλες οι αλλες εταιρείες. Αυτό δεν εννοεί να καταλάβει. Αν ανοίξω ένα μπακάλικο και πετύχω να έχω μονοπώλειο και να μην υπάρχει άλλο μπακάλικο στην Ελλάδα, μίζερα θα τα βγάζω βόλτα αν πουλάω σάπιες ντομάτες, κι αυτές με 20 ευρώ το κιλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ξερω πολλα που βρίσκουν ενα μεγαλύτερο και τους τα παιρνει , ο πράκτορας φιλε αν πιαστεί εχει μεγάλες κυρώσεις μεχρι και αφαίρεση αδείας ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. σε λιγα χρονια ολα αυτα θα κοπουν , το καθε μελος κρατος θα κοιταξει την τσεπη του και την αρχη θα την κανει η αγγλια , να θυμασε τα λογια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τρωτό σημείο, αλλά οι εταιρείες δεν τρώνε κοτόχορτο. Αν τη πάτησαν μια φορά, εντόπισαν το κόλπο, βλέπουν από ip και λογαριασμούς παικτών, τι κολπάκια γίνονται, οπότε κλειδώνουν όλους τους λογαριασμούς, και οι 'έξυπνοι' χάνουν τα λεφτά τους.
    Ο ΟΠΑΠ να τα προσέχει αυτά, για όταν μπει στο ίντερνετ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. να σου πω ρε κωστα, ξερεις ποια εταιρια δινει bonus με rollover sto 1.05 γιατι τελευταια φορα που κοιταξα κατω απο 1.50 δν βρηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Πολύ σωστά Δημήτρη, μου διέφυγε! Οι εταιρείες τα έχουν προβλέψει όλα αυτά. Αλλά ακόμη κι αν βρεθεί κάποιος που θα σκεφτεί κάποιο καινούργιο κόλπο, σύντομα θα τον τσακώσουν και θα λάβουν τα μέτρα τους για κάθε αντίστοιχη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Σε αυτό συμφωνώ, και κακώς μπήκαμε στη νομισματική ένωση, για να κάνουμε το χατήρι των επιχειρηματιών που μας πίνουν το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. προτιμω τους φαντασμενους που τους γνωριζω κατι χρονια παραπανω και ξερω την φερεγγυωτητα τους παρα καποιον που βλέπω πρωτη φορα σημερα και μου γραφει ενα ποσοστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. καληνύχτακωστα χάρηκα που τα ειπαμε , ο υγιείς αντίλογος και διάλογος ειναι οτι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Κι εγώ χάρηκα πολύ φίλε, αυτός είναι ο υγιής διάλογος. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ο τζογος δεν ειναι ενα απλο εμπορευμα,να κυκλοφορει ελευθερο σαν να ηταν ενα ζευγαρι παπουτσια ,γι αυτο και το δεκ αφηνει στην διακριτικη ευχερεια καθε κρατους να ρυθμισει την αγορα αυτη.Το ελληνικο δημοσιο λοιπον εχει το μονοπωλιο και ο οπαπ φτιαχτηκε για να εξυπηρετησει αυτο ακριβως.Προφανως εδω και χρονια βρισκομαστε σε μεταβατικο σταδιο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ειμαστε 30 χρονια ξεφραγο αμπελι και κονομαει καθε λαμογιο οτι θα πρεπει αυτο να συνεχιζεται εσαει και μαλιστα χωρις τον φοβο να καταδικαστει ποτε κανεις.Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι μη πρακτορες που γραψατε σημερα εδω ειστε παρανομοι ντιλερς που εχετε μαθει να ταιζετε τα παιδια σας με μαυρο χρημα.Μπορειτε να συνεχιζετε να το κανετε χωρις να μας τα πρηζετε ομως.Αλλιως πληρωστε εσεις και οι εταιρειουλες σας τους αναλογους φορους και τις αδειες και να δουμε τι θα μεινει στην γκανιοτα και ποσο ανταγωνιστικη θα ειναι.Οσο για μερικους που συστηνονται ως επαγγελματιες παικτες ενα εχω να πω.Εαν δεν σας αρεσει αλλαξτε χωρα διαμονης,μπορει να ακουγεται σαν ανεκδοτο αλλα και το επαγγελματιας τζογαδορος ανεκδοτο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. πρώτον απαγορεύεται το σπάσιμο δελτίων , μόλις γινει αντιληπτό που γίνεται πλεον πολυ σύντομα κατεβάζει το οριο δελτίου του πρακτορείου στα 3 ευρο .... πιστεύω καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτο ,

    δεύτερον απο την στιγμή που μπαινει το ΑΦΜ ο παιχτης ελέγχεται σε περιπτώσεις που θεωρηθουν υποπτα τα κερδη απο τυχων στημένα παιχνιδια και δυσκολα να το κανει καποιος τωρα στην περιοδο που ζουμε που κυνηγανε τα παντα και τους παντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Απαγορεύεται μέχρι να γίνει αντιληπτό. Ώσπου να γίνει αντιληπτό, πχ περάσουν έστω δύο μόνο λεπτά, έχουν παιχτεί αρκετά δελτία. Εξυπακούεται ότι εφόσον υπάρχει κύκλωμα που έστησε αγώνα, θα έχουν μοιραστεί πολλοί που θα παίζουν δελτία ταυτόχρονα σε διάφορα πρακτορεία, οπότε θα πετύχουν σε μεγάλο βαθμό αυτό που θέλουν.

    Για το 2ο, επιτέλους που έγινε. Αλλά καταλήγουμε σε αυτό που λέγαμε και για τις εταιρείες. Αυτό συμβαίνει στις εταιρείες από χρόνια, ξέρουν ποιος παίρνει και πόσα. Οπότε έχουμε μια σωστή κινηση του ΟΠΑΠ και του κράτους, που ήδη υπάρχει στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. οχι στον ΟΠΑΠ απλα εριχναν δελτια μετα την ληξη για να πληρωθουν μερικοι ημετεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μέσο Διαδικτύου γίνονται και πολλές απάτες με κάρτες και λογαριασμούς. Μπορεί να βρεθείς χρεωμένος εκεί που δε το περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Keiman ,givraltar κλπ φορολογικοι παραδεισοι απο ποτε ενταχθηκαν στην ΕΕ ? Το μαγαζι που θα δουλεψει (β΄περιπτωση) που θα μετακυλησει τους φορους που θα πληρωνει? Τελικα οι παικτες του ιντερνετ τι ζητανε στην πραγματικοτητα? Να μην πληρωνουν ουτε ενα σεντ στο κρατος? Ολο το φορολογικο βαρος να το επομιστουν οι παικτες της εγχωριας αγορας? Λετε οτι θα φερουν επενδυσεις στην Ελλαδα αυτες οι εταιριες .....με ποιο τροπο απο τη στιγμη που οπως λετε πληρωνουν φορους στην εδρα της εταιριας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Δεν ειμαστε μαγαζια υγειονομικου ενδιαφεροντος για να τον εφαρμοσουμε (τον εφαρμοζω απο την πρωτη μερα που ψηφιστικε) αλλα αυτος δεν ειναι λογος να στελνει κοσμο στο ιντερνετ........αλλωστε το 60-70% των πρακτορειων τον εφαρμοζει.Αν δεν τον τηρει το πρακτορειο της γειτονιας σου το αλλο παραπερα θα τον τηρει τον νομο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Τελικα προσπαθεις να με πείσεις οτι το μονο καθαρο ειναι το ιντερνετ? Με ολοσκοτεινους ορους και χωρις εγγυησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ε τωρα αμα μπορεις να κρινεις καποιον πισω απο το πληκτρολογιο κι οχι κατα μετωπο......τι να πω.
    Οι αμφιβολιες θα σου φυγουν αν κανεις μια βολτα στην Ελληνικη βουλη και ψαξεις τους νόμους. Η μηπως το ιντερνετ δεν γνωριζει απο νομους? Αυτονομο κρατος ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Τα χρηματα που πληρωνεις εσυ στο ιντερνετ που πανε ? Στις τσεπες της Μοργκαν Στανλευ η την JP Morgan? Τα φυλανε καλυτερα αυτοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Καλά μας την έπεσαν οι φοροφυγάδες;
    Όλοι όσοι κλέβουν τόσα χρόνια έβγαλαν και γλώσσα;
    Εγώ μόνο μία ερώτηση θέλω να τους κάνω...
    Τον υπερβολικό φόρο (30% στα μεικτά κέρδη) που οι ξένοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πληρώσουν έστω και τα 2 τελευταία χρόνια, ο ΚΛΟΠΑΠ (όπως τον λέτε) τον πληρώνει;
    Αν τον πληρώνει ο ΟΠΑΠ, μην μας ζαλίζετε με τις βλακείες σας...
    Άιντε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Για αυτό, αρμόδια να απαντήσει, είναι η ΕΕ. Εφόσον δέχεται εταιρείες να έχουν έδρα στο κάθε Γιβραλτάρ, οφείλουμε να τις δεχόμαστε τις εταιρείες, όλες οι χώρες της ΕΕ. Αν η ΕΕ διαφωνεί που έχουν άδεια στο κάθε Γιβραλτάρ, να τις αφαιρέσει την άδεια. Κια να μη δραστηριοποιούνται σε καμμία χώρα της ΕΕ. Όχι σε άλλες ναι και σε άλλες όχι.

    Οι παίκτες του ίντερνετ ζητάμε να πληρώνουμε ένα λογικό φόρο στο κράτος. Ο φόρος ας είναι ακόμη και 10%, που είναι υπερβολικό νούμερο, αλλά έστω ας δίνουμε και τόσα. Το ποσό θα πληρώνεται στο τέλος της χρονιάς, από όσους παίκτες έχουν κέρδος. Πχ όποιος σε ένα έτος έχασε 5000 ευρώ και κέρδισε 8000, θα πληρώσει φόρο 300 ευρώ, δηλαδή 10% στις 3000 καθαρού κέρδους. Όποιος είναι συνολικά χαμένος, εννοείται δεν θα πληρώνει τίποτα. Αυτό ακριβώς έπρεπε να γίνεται και στον ΟΠΑΠ. Το κράτος αρμέγει τον ΟΠΑΠ, και ο ΟΠΑΠ αναγκάζεται να αρμέγει τους παίκτες, με συνέπεια να απαξιώνεται. Ο ΟΠΑΠ αυτοκαταστρέφεται επί χρόνια δεχόμενος να είναι η κότα με το χρυσό αυγό του κράτους, για να εισπράτει το κράτος τσάμπα έσοδα, από το αίμα των παικτών, και από το ροκάνισμα του ΟΠΑΠ που χάνει πελάτες λόγω της απαράδεκτης ελληνικής φορολογίας. Το κράτος έπρεπε να φορολογεί το κέρδος. Τώρα φορολογεί κάθε στοίχημα που παίζεται, ανεξάρτητα αν χάσει ή κερδίσει. Αν είναι δυνατόν, κι όμως ο ΟΠΑΠ το ανέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Oυτε ξερω ουτε θα μαθω ποτε που πανε.οι μεν ειναι φοροφυγαδες και οι δε ειναι απαραδεκτοι(αποδοσεις κ.τλ.)ειναι σαν να μου λες οτι οπου εχεις παει εχεις παρει- ζητησει αποδειξη.δεν βγαινει ακρη απο οπου και να το πιασεις.απλα σου λεω εχω 10 ευρω να παιξω και παιζω τυχαια τα 4 πρωτα του οπαπ οβερ.αποδοση 11.67 και εξω 18.9..70 ευρω διαφορα.αντε τωρα να πεις στον αλλον ελα παιξε σε εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Γιατί τα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι αφ’
    ενός μεν οικογενειακές επιχειρήσεις, το κλίμα που επικρατεί εκεί δεν
    είναι το «καθαρόαιμο τζογαδόρικο»

    κύριε Τσιμπίδα μας για πείτε μας με τι γκανιότα μας παίζει ο ΟΠΑΠ σας και με τι μία ιντερνετική εταιρία. Για πείτε για το μεθοδικό θάψιμο των "μαλακών" Τζόκερ και Λόττο και τη στροφή των άβουλων-προβάτων πελατών του ΟΠΑΠ στα σκληροπυρηνικά τζογαδόρικα ΚΙΝΟ κτλ. Οπότε αναθεωρήστε τα περί εκεί δεν
    είναι το «καθαρόαιμο τζογαδόρικο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αποφευγετε συστηματικα να μας πειτε τι φορολογια πληρωνουν ολες αυτες οι ιντερνετικες εταιριες και λετε συνεχως για την γκανιοτα.........δεν γνωριζετε οτι ενας απο αυτους τους λογους (ο μεγαλυτερος) ειναι η φορολογια για να βγει η γκανιοτα? Κι επειδη λετε για το ΚΙΝΟ ......μηπως μπορειτε να μας πειτε με τι γκανιοτα παιζουν στο ιντερνετ τα διαφορα παιχνιδια και πως μπορει να το γνωριζει ο απλος παικτης ? Της ΟΠΑΠ ειναι θεσμοθετημενη απο την Ελληνικη βουλη και αναρτημενο για τους ενδιαφερομενους.......των ιντερνετικων που ακριβως τη βρισκει κανεις ? Ειναι σαν να παιζεις στα παλια κουλοχερια την οποια γκανιοτα την ρυθμιζε ο τεχνικος με το κατσαβιδι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα, εχεις την αποψη σου και εγω την δικια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. στην ελληνικη βουλη οπου το μονο που τους νοιαζει να καταστρεφουν τις ζωες μας χωρις να κοβουν ουτε ενα ευρω απο τον μισθουλακο τους?
    Εκει που συμφωνησαν οτι με ψευτικα στοιχεια μπηκαμε στο μνημονιο αλλα δεν θα τιμωρηθει κανεις γι'αυτο?
    εκει που κοντραρονται ποιος θα κανει την καλυτερη κωλοτουμπα για να εξασφαλισει την παρτη του?
    οχι ευχαριστω, σου ευχομαι μονο να μην μετανιωσεις στο μελλον οσα υποστηριζεις τωρα, επειδη εγω πιστευω πως οταν στον ΟΠΑΠ αναλαβει ο ιδιωτης θα σας σκουπισει στεγνα και θα μετανιωσετε που αντι να θελετε το ανοιγμα της αγορας ζητουσατε μονοπωλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Η αποψη σου ομως περιεχει σαφες σποντες για 'κλεψιες' οι οποιες κατα τη γνωμη σου γινονται μονο στην ΟΠΑΠ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή